Tegenwoordig is elk bedrijf online te vinden. Dit kan zijn op verschillende social media kanalen, maar hiernaast hebben de meest bedrijven ook hun eigen website. Dit is dan ook erg logisch, aangezien een website kan zorgen voor enorm veel nieuwe klanten. Het maken van een goede website is echter niet zo simpel als het lijkt en daarom besluiten veel bedrijven om een webdeveloper te zoeken die een website voor hun in elkaar kan zetten. Bij het kiezen van zo’n webdeveloper is het belangrijk dat je altijd kijkt naar welk CMS zij gebruiken. Er zijn namelijk veel verschillende CMS met ieder zijn eigen voor- en nadelen. In dit artikel vertel ik je meer over het Umbraco CMS.

Umbraco website

Een website wordt gemaakt op een content management system, beter bekent als CMS. Een Umbraco website is dus ook een website die gemaakt is op het Umbraco CMS. Dit CMS heeft een aantal handige voordelen die voor elke website-eigenaar erg handig kunnen zijn. Een van de belangrijkste voordelen van een Umbraco CMS is dat het een hele veilige CMS is, dit komt mede doordat het CMS ontwikkeld is op technologie van Microsoft. Dit betekent dus ook dat er regelmatig updates zijn die risico’s tegen gaan. Hiernaast wordt het Umbraco CMS ook door veel mensen ook gezien als een gebruiksvriendelijk CMS. Dit is natuurlijk erg handig, aangezien hierdoor zowel webdevelopers als normale mensen content op de website kunnen plaatsen. Je hebt geen jaren ervaring nodig om aanpassingen op de website te maken. Ten slotte is het een snel systeem. Een snelle CMS heeft veel voordelen, zoals dat het voor gebruikers erf fijn is wanneer een website snel laat en snelle websites ook aantrekkelijker zijn voor de zoekmachines.

Een eigen Umbraco website

Wil je ook een Umbraco website? Dan is het belangrijk dat je zoekt naar de juiste webdeveloper. Vraag altijd aan de developer waarmee je in zee wilt gaan welke CMS zij gebruiken voor het maken van een website en vraag toelichting waarom. Hierdoor kom je er snel genoeg achter of de webdeveloper kiest voor kwaliteit of voor gemakzucht. Ik raad je zeker aan om een webdeveloper te zoeken die werkt met het Umbraco CMS, zo weet je zeker dat je een goedwerkende website hebt die goed beveiligd is.