Een bedrijvenbeurs is op het vlak van promotie van je product of bedrijf echt een begrip heel veel bedrijven doen hier aan mee. Het doel hiervan is om je bedrijf of product te promoten, dit kan nog best een klus zijn aangezien er heel veel bedrijven op zo’n beurs staan. De kans is dus dat de bezoekers door de bomen het bos niet meer zien omdat er zoveel is om naar te kijken en te luisteren. Daarom is het belangrijk dat je een opvallende stand hebt met je bedrijf zodat je dus de aandacht trekt. Hoe je dat doet proberen we je in dit blog uit te leggen aan de hand wat van tips. 

Hoe val je op?

Het doel van de stand is dus opvallen, hieronder hebben we een paar handige tips voor je op een rijtje gezet hoe je je stand het beste kan laten opvallen.

Opvallende elementen gebruiken

Door je stand te laten opvallen moet je er niet gaan staan met een simpel klaptafeltje want daar ga je de oorlog niet mee winnen helaas. Je moet dus met elementen er voor zorgen dat je stand gaat opvallen tussen de rest. Denk hierbij aan borden met opvallende letters, schermen waar je product op gepresenteerd wordt of muziek bijvoorbeeld. Dit zijn allemaal factoren waarmee je de aandacht van de beurs bezoeker kan trekken. Je kan ook de stand versieren met dingen die bij je product of bij de huisstijl van je bedrijf past. Denk hierbij dus aan letters in dezelfde kleur als je logo, hierbij blijf je ook beter in het geheugen van de bezoekers hangen.

In zee gaan met professionals

Deze promotie werkzaamheden kan je natuurlijk zelf uitvoeren en hopen dat het goed uitpakt, als het dan lukt hou je er natuurlijk een voldaan gevoel aan over. Een andere optie is het uitbesteden en een standbouw op maat laten plaatsen door een specialist op dit vlak. Je kan met deze specialist samen gaan zitten en een plan maken over hoe de stand eruit moet komen te zien. Je kan dan de visie en de huisstijl van je bedrijf met ze doornemen en je product uitleggen. Aan de hand van deze informatie kan er een perfect passende stand voor je bedrijf bedacht en geplaatst worden.

Geïnteresseerd in een standbouw op maat? Kijk dan even op Eye opener