Wanneer je een winkel hebt in een winkelstraat waar veel winkels staan is het lastig om veel bezoekers aan te trekken. Toch is dit wel mogelijk om meer bezoekers aan te trekken. Hoe doe je dit? Je kunt gebruik maken van lichtbak reclame. Weet je nog niet wat lichtbak reclame is? Dit zijn de bordjes die bij winkels aan de buitenkant hangen op de muur. Het is natuurlijk ideaal als je het juiste lichtbak reclame bord hebt hangen die bezoekers aantrekt. Sizo Signs is een van de bedrijven waar je lichtbak reclame kan aanschaffen voor je winkel.

Multifunctionaliteit van lichtbak reclame

Lichtbak reclame heeft meerdere functies. Naast de functie dat je er meer bezoekers mee aantrekt omdat mensen jouw bord zien hangen en precies weten waar je winkel zich bevindt, helpt het ook aan de merknaam van je winkel. Iedereen die langsloopt ziet niet alleen jouw winkel maar ook je lichtbak reclame. Tenslotte zien ze eerst de lichtbak reclame in de verte en dan pas je winkel. Door de lichtbak reclame kunnen mensen denken van: “daar is de winkel waar ik naar op zoek was”. Het is dus ideaal om deze reclame aan te schaffen voor je winkel. Waarom is het goed voor je merknaam? Dit komt omdat de naam of je logo van je winkel op dit bord staat. Dit maakt jouw winkel herkenbaar. Omdat je merknaam of logo op het bord staat is het ook de bedoeling dat deze passen bij jouw winkel. Elk bedrijf heeft wel zo haar eigen kleur. Kijk maar naar de Mediamarkt. De iconische klein van de mediamarkt is rood. Met een lichtbak reclame trek je echt bezoekers aan. Een ouderwets bordje buiten je winkel werkt niet meer goed en is niet meer van deze tijd.

Wat kun je nog meer doen om bezoekers aan te trekken?

Los van de lichtbak reclame is het handig om de aanbiedingen in de etalage te hangen. Of de nieuwste collectie. Dit is vaak waar mensen naar op zoek zijn. Een leuk muziekje kan ook al helpen om bezoekers aan te trekken en om ze in de winkel te houden.