Een onmisbare tool voor ieder bedrijf met werknemers in dienst is urenregistratie. Urenregistratie kan je zelf proberen uit te vogelen, of je bent verstandig en besteedt dit uit aan Out-Smart. OutSmart kan de urenregistratie namelijk veel efficiënter uitvoeren dan je dat zelf kan, mede vanwege de meest intelligente software , specialistische kennis en bepaalde schaalvoordelen.

Belang

Maar eerst: wat is het nut van urenregistratie? Urenregistratie is, zoals reeds gesteld, niet te missen in je bedrijfsvoering. Het is namelijk van belang dat je als ondernemer weet hoeveel uur je werknemers hebben gedraaid, zodat je weet wat je ze moet uitbetalen. Uiteraard kan je ook met een poeslief gezicht aan het einde van de maand zelf vragen aan je werknemers hoeveel uren ze hebben gedraaid, maar er is natuurlijk altijd een kans dat iemand dan niet de waarheid vertelt.

Efficiëntie

Niet alleen ga je zo misbruik tegen, maar het scheelt ook nog eens veel denkwerk en schrijfwerk. Stel je voor dat jij en je werknemers elke dag precies moesten onthouden hoeveel jullie gewerkt hebben. Vervolgens moet je dat dan ook weer allemaal opschrijven. In totaal kost dat best wel wat tijd, terwijl er ook nog eens makkelijk fouten in gemaakt worden. Vooral omdat dit een schijnbaar onbenullige taak is die velen voor zich uit schuiven tot aan het einde van de dag, wanneer ze minder oplettend zijn. Of ze vergeten het in zijn geheel.

Nooit meer zorgen

Als je dus ervoor kiest om niet gierig te zijn en simpelweg een aantal tientjes uit te geven aan OutSmart, dan zorgen zij ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je urenregistratie. Dit gebeurt namelijk nu via de software van OutSmart, zonder dat je daar zelf al te veel over hoeft na te denken. Zo kan jij je beter toeleggen op zaken die wél jouw specialisme zijn – in plaats van deze administratieve bijzaken waar je eigenlijk nooit om gevraagd hebt.