Als het om jouw vloeren gaat, wil je een bedrijf dat de nodige expertise en ervaring heeft om ze te verzorgen. Maak daarom kennis met Nolte Mezzanine, de specialist voor jouw vloeren. Nolte Mezzanine werd opgericht in 2001 en is een familiebedrijf dat zich sindsdien heeft toegelegd op het leveren van kwaliteitsoplossingen voor vloeren. Laten we eens nader bekijken wat ze te bieden hebben voor jou. De vloerspecialist heeft vast veel in huis om jou te laten verrassen.

Expertise en ervaring

Nolte Mezzanine is gespecialiseerd in tussenvloeren, maar ze bieden ook andere soorten vloeroplossingen zoals tapijt, hardhout, laminaat, vinyl en tegels; er zit ongetwijfeld een vloer tussen die helemaal bij jou past. Met meer dan 17 jaar ervaring in de sector zal hun team van experts jou helpen de perfecte oplossing voor jouw project te vinden. Zij kunnen je adviseren over welk type vloer het beste past bij jouw behoeften en budget. Op deze manier betaal je nooit te veel voor een vloer die jij kiest.

Hoogwaardige producten en diensten

Bij Nolte Mezzanine gebruiken ze alleen hoogwaardige producten van betrouwbare leveranciers zoals Armstrong, Shaw Floors en Mohawk Flooring. Ze bieden ook professionele installatiediensten, zodat jouw vloerproject in één keer goed wordt uitgevoerd. De ervaren installateurs hebben in de loop der jaren aan honderden projecten gewerkt, dus je kunt er zeker van zijn dat jouw entresolvloeren bij hen in goede handen zijn. Het perfect leggen van jouw vloer zorgt ervoor dat je naderhand niet te veel om hoeft te kijken naar een vloer.

Toewijding aan klanttevredenheid

Nolte Mezzanine waardeert zijn klanten en is toegewijd aan het leveren van een uitstekende klantenservice bij elke stap. Ze begrijpen dat geen enkel project hetzelfde is en streven ernaar dat elk project voldoet aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste vloeroplossing of het leveren van professionele installatiediensten, je kunt erop rekenen dat Nolte Mezzanine kwaliteit levert tegen een betaalbare prijs; de klant staat bij Nolte Mezzanine altijd op nummer één.

Als jij op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in vloeren, zoek dan niet verder dan Nolte Mezzanine! Met hun enorme ervaring in de industrie, toewijding aan klanttevredenheid en hoogwaardige producten en diensten, zullen zij ervoor zorgen dat jouw project zonder gedoe of stress wordt afgerond. Wacht dus niet langer – neem vandaag nog contact met ze op en laat ze je zien hoe ze jouw ruimte kunnen omtoveren tot iets moois!