Ben je op zoek naar een leuke manier om jouw bedrijf te promoten? Overweeg dan om mokken te laten bedrukken met jouw logo of slogan! Met gepersonaliseerde mokken zorg je voor een professionele uitstraling en laat je gelijk zien waar jouw onderneming voor staat.

Waarom zou je kiezen voor mokken bedrukken?

Er zijn verschillende redenen om mokken te laten bedrukken voor jouw bedrijf. Ten eerste kun je ze weggeven aan klanten als relatiegeschenk. Op deze manier blijft jouw bedrijfsnaam in het achterhoofd van klanten hangen en kan het zelfs nieuwe klanten opleveren.

Daarnaast zijn mokken ook handig om te gebruiken op kantoor. Zo kun je bijvoorbeeld alle medewerkers voorzien van een gepersonaliseerde mok, waardoor er geen verwarring ontstaat over van wie welke mok is. Dit draagt bij aan een verzorgde uitstraling van jouw bedrijf.

Tot slot zijn mokken ook gewoon leuk om te hebben! Wie vindt het nu niet fijn om tijdens het werk te kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee uit een gepersonaliseerde mok?

Hoe werkt mokken bedrukken?

Mokken bedrukken is tegenwoordig erg eenvoudig. Je kunt online verschillende aanbieders vinden die dit voor je regelen. Het enige wat je hoeft te doen is een ontwerp aanleveren, bij voorkeur in een hoge resolutie, en de gewenste oplage en kleuren doorgeven.

Je kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals keramiek of metaal, en er zijn diverse formaten beschikbaar. Ook kun je vaak kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen van de mokken.

Waar moet je op letten bij mokken bedrukken?

Bij het laten bedrukken van mokken is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de bedrukking. Deze moet goed blijven zitten, ook na meerdere keren gebruik en reiniging van de mok. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de kleuren van jouw logo of ontwerp, zodat deze goed tot hun recht komen op de mok.

Kijk ook goed naar de prijs-kwaliteitverhouding bij verschillende aanbieders. Het kan lonen om even te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Waarom zou je kiezen voor mokken bedrukken?

Met gepersonaliseerde mokken laat je zien dat jouw bedrijf staat voor professionaliteit en verzorgdheid. Door klanten en medewerkers hiermee te verrassen, vergroot je niet alleen de naamsbekendheid van jouw bedrijf, maar creëer je ook een positieve associatie met jouw merk. Bovendien zijn mokken gewoon ontzettend handig en leuk om te hebben!

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met het ontwerp van jouw gepersonaliseerde mokken en breng jouw bedrijfsnaam onder de aandacht!